De club

Behoudens wat elke, zichzelf respecterende, “semi-klassieker”-club doet, zoals: technische adviezen, verzekerings advies, vier clubbladen per jaar en een clubshop, proberen de leden en het bestuur van onze club vooral het oer-Hollandse begrip “gezelligheid” hoog in het vaandel te houden, door het organiseren van minimaal drie clubdagen of weekenden per jaar.

Op die clubdagen is er meestal een rondrit met een bezoek aan een bezienswaardigheid, soms een onderdelen/sleutel-dag, en zelfs een heus kampeerweekend waar onder het genot van een barbeque gepraat kan worden over de 600. Ook is er uiteraard elk jaar buiten deze activiteiten om  een ALV.

Het clubblad biedt u diverse adverteerders die gespecialiseerd zijn in Fiat 600 onderdelen en restauratie, een aantal verzekersmaatschappijen die u voordelig aan een “600-verzekering” kunnen helpen, interessante en leuke verhalen over de 600, restauratie verslagen, clubdag verslagen, contactpuntjes (advertenties van leden), internet reviews, en ga zo maar door.

Ook beschikt de vereniging over een technische commissie die al uw vragen over de Fiat 600 kan beantwoorden. Verder is onze vereniging, de eerste Fiat 600 club ter wereld!!!, aangesloten bij de Federatie Historische Automobiel en Motorfiets Clubs (FEHAC), welke onze belangen op Nationaal en Europees niveau behartigen. Hierbij moet u vooral denken aan ontwikkelingen op het gebied van belastingen, verandering in de verkeerswet, milieukeuringen en andere overheidsmaatregelen.

De contributie is 25 euro per jaar.

Ons clubblad

Het clubblad van de Fiat 600 club Nederland, te weten “de 600”, is een belangrijk deel van onze club. Het blad komt vier maal per jaar uit, in Maart, Juni, September en December.  In het blad zijn elke uitgave enkele vaste rubrieken te vinden zoals:

  • De agenda,
  • evenement verslagen.

Verder nog:

  • restauratie verslagen
  • adverteerders
  • etc. etc.

Kortom genoeg reden om lid te zijn (of worden) van de Fiat 600 club Nederland

Kopij: Naast de vaste rubrieken en items zijn we als leden van de club ook erg geinteresseerd in de belevenissen van de andere leden. Van een reisverhaal tot een restauratie verslag, van een bijzonder model tot een trouwfeest, kranten artikelen, foto’s …. alles wat met de 600 te maken heeft is welkom!

Twijfelt u ergens over of wilt u iets vragen over kopij, neemt u dan contact op met de redactie! Het telefoon nummer staat in de colofon van het clubblad net als het mail adres (wat ook in de “colofon” te vinden is op de website.)